Αγριοτριανταφυλλιά Σαπούνι DisoLine Elixirio 100gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2259
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100264
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Η DisoLine είναι μια νέα ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα ωφέλη των φυτικών-βιολογικών προϊόντων. Συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βοτανολόγους, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.

Τα κύρια συστατικά των καλλυντικών της DisoLine, το Μελισσοκέρι, ο Βασιλικός Πολτός και το Ελαιόλαδο, παράγονται και συλλέγονται με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία και περιέχουν όλα τα ευεργετικά συστατικά τους. Είναι πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β1,Β2,Β6,Β12), Α, D, E, K και C. Διαθέτουν εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες και βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία και τη νεότητά της. Η οξύτητα του ελαιολάδου είναι συμβατή με αυτή του δέρματος, με αποτέλεσμα η συχνή χρήση του να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας. Τα τελευταία χρόνια θεωρείται ο "κίτρινος χρυσός" της αντιγηραντικής θεραπείας.

Αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του βιολογικού ελαίου αγριοτριανταφυλλιάς, η DisoLine παράγει το φυτικό αυτό σαπούνι, επιτυγχάνοντας το βαθύ καθαρισμό και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς προέρχεται από το «ισχίο» του τριαντάφυλλου, δηλαδή τo λοβό ή τον καρπό του, που εμφανίζεται μόλις πέσουν τα ροδοπέταλα. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την επιδερμίδα, καθώς περιέχει πολλά θρεπτικά, αντιρυτιδικά και αναπλαστικά στοιχεία. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C, δρα κατά των ελευθέρων ριζών, αποτρέποντας τη δημιουργία ρυτίδων και λεπτών γραμμών, ιδίως γύρω από την περιοχή των ματιών, και προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς βοηθά στην αντιμετώπιση των ραβδώσεων κατά την εγκυμοσύνη. Είναι ιδανικό για ξηρές, αφυδατωμένες και ώριμες επιδερμίδες.

Τα καλλυντικά της DisoLine δεν περιέχουν χημικά και χρώματα, διαθέτουν διακριτικό άρωμα και είναι κατάλληλα για μεικτές, λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες. Όλα τα προϊόντα φέρουν την γνωστοποίηση του ΕΟΦ και της Ε.Ε.
Επιστροφή στην κορυφή