Κυτταρίτιδας Σαπούνι Biofresh

Τιμή e-shop:
€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2869
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Bulgaria
Βάρος 100 gr
Το σαπόύνι από τη σειρά Lavender της εταιρείας Biofresh, απότελεί ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν εμπλουτισμένο με καθαρό βιολογικό έλαιο φοίνικα, καρύδας και αιθέριο έλαιο λεβάντας, συστατικά ιδανικά για μία ήπια απόλέπιση στο σώμα αλλά και για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου.

To εκχύλίσμα καφέ που περιέχει το σαπόύνι της Biofresh, είναι γνωστό πως συμβάλει στη δραστική μείωση της κατακράτησης υγρών και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα "όπλα" στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας (η κυτταρίτιδα προκαλείται από το τοπικό πάχος και την κατακράτηση υγρών ανάμεσα στον υποδόριο ιστό και το δέρμα). Η καφεΐνη είναι λοιπόν ένα πολύ δραστικό συστατικό όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά, στις προβληματικές περιοχές του σώματος (γλουτούς, κοιλιά, περιφέρεια). Το συχνό μασάζ με δυνατές κυκλικές κινήσεις τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και επιτρέπει στα φυσικά συστατικά του σαπόυνιού να εισχωρήσουν στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος και να δράσουν, απόμακρύνοντας τις τοξίνες και το επιπλέον υγρό που έχει συσσωρευτεί και προκαλεί την δυσάρεστη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας Biofresh απότελούνται από 100% φυσικά συστατικά. Δεν περιέχουν Parabens, συνθετικά χρώματα, συστατικά ζωικής προέλευσης και προϊόντα πετρελαίου.

Ιδανικά, συνδυάστε τη χρήση του σαπόυνιού καφεϊνης με την εξειδικευμένη Κυτταρίτιδα Ethereal.

Δείτε επίσης

Φύκια και Πορτοκάλι Ancient Wisdom
€ 3,90
Aloe Vera Spa Soap
€ 3,90
Λεβάντα και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Γλυκόριζα και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή