Ρόδο από την Olivellenic

€ 2,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3059
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas (Poros)
Βάρος 90 gr
Η εταιρεία Olivellenic έχει έδρα το όμορφο νησί του Πόρου. Με σεβασμό στην παράδοση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά μοναδικών, χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε πρόσωπο και σώμα.

Το Ρόδο είναι ένα από τα αρχαιότερα άνθη. Όπως αποδεικνύεται από απολιθώματα 40 εκατομμυρίων ετών, φαίνεται ότι εμφανίστηκε στη Γη την τριτογενή περίοδο. Κατάγεται από την Κεντρική Ασία και από εκεί εξαπλώθηκε σε όλο το βόρειο ημισφαίριο. Ανάλογα με το είδος αντέχει και το πολικό ψύχος αλλά και τις τροπικές ζέστες, ως εκ τούτου το βρίσκουμε τόσο στη Σιβηρία και στην Αλάσκα όσο και στη Β. Αφρική. Η ονομασία του Rosa προέρχεται από το κελτικό rhood ή rhud, το οποίο και χάρισε το όνομά στην βοτανική του οικογένεια των Ροδοειδών (Rosaceae).

Οι ιδιότητες του αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου το καθιστούν ως ένα από τα πλέον πολύτιμα έλαια αρωματοθεραπείας. Θεωρείται ισχυρό φυσικό αντιρυτιδικό, ενυδατικό, βελτιωτικό της κυκλοφορίας του αίματος, αντικαταθλιπτικό και ηρεμιστικό. Συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες, ενώ υποβοηθά και την αναπαραγωγή των κυττάρων της επιδερμίδας.

Το οργανικά πιστοποιημένο, χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με τριαντάφυλλο της εταιρίας Olivellenic Organics έχει σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Α και Ε, συστατικά γνωστά για την αναπλαστική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική τους δράση. Συνδυασμένο με οργανικά αρώματα από βότανα, λουλούδια και φρούτα της Ελληνικής γης το εξαιρετικό αυτό προϊόν με την υπέροχη μυρωδιά, προσφέρει αξεπέραστη φρεσκάδα και ενυδάτωση, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πλέον ευαίσθητα. Κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Πωλείται σε χάρτινη, οικολογική και βιοδιασπώμενη συσκευασία των 90γρ.
Επιστροφή στην κορυφή