Σαπούνι για βαθύ καθαρισμό Bubalus & Spirulina

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4171
Είδος Σαπούνια
Βάρος 95 gr – 105 gr
Προέλευση Σέρρες
Σαπούνι με Βουβαλινό γάλα & Μέλι για βαθύ καθαρισμό

Στις Σέρρες, αξιοποιούμε τα πολύτιμα προϊόντα της μακεδονικής γης και συνδυάζουμε τις παραδοσιακές μεθόδους σαπωνοποίησης με τα σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα για να παρασκευάσουμε τα καλλυντικά σαπούνια Bubalus & Spirulina.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε (ελαιόλαδο, βουβαλινό γάλα, σπιρουλίνα, μέλι, ρόδι και υγρό μετάξι) είναι προϊόντα ορθής γεωργικής πρακτικής και παράγονται από φίλους παραγωγούς της περιοχής μας, γεγονός που μας επιτρέπει να ελέγχουμε απόλυτα την ποιότητά τους. Τα υλικά αυτά περιέχουν βιταμίνες, ω-λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που σύμφωνα με σύγχρονες επιστημονικές μελέτες εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος, αναγεννούν και ενυδατώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Με την «ψυχρή μέθοδο» παράγουμε σαπούνι χωρίς να βράσουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Η θερμοκρασία των υλικών παραμένει χαμηλή, επιτρέποντας έτσι σε όλα τα υλικά να διατηρήσουν τις φυσικές ευεργετικές τους ιδιότητες. Είναι μια “αργή” μέθοδος που απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο από την θερμή, γι αυτό και δεν ενδείκνυται για μαζική βιομηχανική παραγωγή.
Ως προϊόντα οικοτεχνίας, τα σαπούνια μας παράγονται σε μικρές ποσότητες κι αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε απόλυτα, τόσο τις πρώτες ύλες, όσο και κάθε στάδιο στη διαδικασία παραγωγής τους, προσφέροντας χειροποίητα σαπούνια, υψηλής ποιότητας που σέβονται τον καταναλωτή.

Το μέλι, χάρη στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες, καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προφυλάσσει από την πρόωρη γήρανση.
Συστατικά: Βουβαλινό γάλα, μέλι, ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, υδροξείδιο του νατρίου
Βάρος: 95-105 γραμμάρια
Άρωμα: Σύκο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, κεράσι, χωρίς άρωμα

  Δείτε επίσης

Μέντα και Δεντρολίβανο
€ 3,90
Λουίζα Αρκαδική Γη
€ 4,90
Σαπούνι Ξυρίσματος από την Worksoap
€ 4,90
  Επιστροφή στην κορυφή