Σαπούνι για ξύρισμα με μέντα Bioaroma

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4233
Είδος Σαπούνια
Βάρος 92 gr
Προέλευση Hellas
Η BioAroma είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Διαθέτει δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήρα για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εργαστήριο 100% χειροποίητων φυτικών καλλυντικών καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο βοτάνων. Στο Sensities μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια, λάδια βάσεις, κηραλοιφές, και 100% φυτικά καλλυντικά της Bioaroma.

Το φυσικό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με μέντα, της Bioaroma, είναι ένα καλλυντικό προϊόν που περιποιείται το δέρμα και ενδείκνυται για το ξύρισμα του προσώπου και του σώματος. Ιδιαίτερα απαλό, συνιστά την πιο φυσική λύση στην καθημερινή ανάγκη του ξυρίσματος, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Το αιθέριο έλαιο της μέντας που περιέχει αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας που αναζωογονεί.
Οι θησαυροί της κρητικής γης είναι η βάση όλων των προϊόντων της Bioaroma. Τα ιερότερα προϊόντα των Μινωιτών ήταν ο δίκταμος μέσα σε ελαιόλαδο το οποίο προσέφεραν στους θεούς τους καθώς και η ρητίνη, αλάδανος, που την χρησιμοποιούσαν στις κρέμες τους και την έκαιγαν ως θυμίαμα. Αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών τα χρησιμοποιήσαμε σαν βάση σε όλα μας τα προϊόντα. Ο δίκταμος, ο οποίος βρίσκεται μόνο στην Κρήτη, είναι ο βασιλιάς των κρητικών βοτάνων με πολλές θεραπευτικές, επουλωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, καθώς και τονωτική, αντισηπτική και αντισπασμωδική δράση.

Η ρητίνη Αλάδανος ή Λάβδανο εξάγεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα με ένα μοναδικό τρόπο στο νησί της Κρήτης. Αυτό γίνεται κάθε καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν το φυτό εκκρίνει σαν δάκρυ τη ρητίνη, η οποία συλλέγεται με ειδικές δερμάτινες λωρίδες. Το λάβδανο είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως για τις συσφιγκτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες. Το άρωμά του είναι εξαιρετικά πλούσιο και δυνατό και το χρησιμοποιούμε επίσης για προστασία, δύναμη και πνευματική εξέλιξη.

  Δείτε επίσης

Σαπούνι Της Ελιάς Χειροποίητη Πλάκα
€ 4,90
Λουίζα Αρκαδική Γη
€ 4,90
Γάλα Μέλι Ζεόλιθος ΕΛΛΕΝ
€ 3,90
  Επιστροφή στην κορυφή