Σαπούνι με Δίκταμο 90gr Bioaroma

Τιμή e-shop:
€ 4,00 € 3,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4234
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 90 gr
Barcode 5200120590763
Κατασκευαστής Bioaroma
Η BioAroma είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Διαθέτει δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήρα για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εργαστήριο 100% χειροποίητων φυτικών καλλυντικών καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο βοτάνων. Στο Sensities μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια, λάδια βάσεις, κηραλοιφές, και 100% φυτικά καλλυντικά της Bioaroma.

Το φυσικό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με δίκταμο, της Bioaroma, είναι ένα καλλυντικό προϊόν που δημιουργήθηκε για ειδικά για τις ανάγκες του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό του προσώπου και του σώματος, προφυλάσσοντας το δέρμα από επιπλέον ερεθισμούς και ξηρότητα που μπορεί να προκαλέσει η συχνή χρήση σαπουνιών με χημική σύνθεση. Ιδιαίτερα απαλό και με φυσικό άρωμα, είναι κατάλληλο για συχνή χρήση από όλη την οικογένεια. Το αιθέριο έλαιο δίκταμου που περιέχεται στο σαπούνι είναι ένα μοναδικό προϊόν της κρητικής γης σε πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες.

Οι θησαυροί της κρητικής γης είναι η βάση όλων των προϊόντων της Bioaroma. Τα ιερότερα προϊόντα των Μινωιτών ήταν ο δίκταμος μέσα σε ελαιόλαδο το οποίο προσέφεραν στους θεούς τους καθώς και η ρητίνη, αλάδανος, που την χρησιμοποιούσαν στις κρέμες τους και την έκαιγαν ως θυμίαμα. Αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών τα χρησιμοποιήσαμε σαν βάση σε όλα μας τα προϊόντα. Ο δίκταμος, ο οποίος βρίσκεται μόνο στην Κρήτη, είναι ο βασιλιάς των κρητικών βοτάνων με πολλές θεραπευτικές, επουλωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, καθώς και τονωτική, αντισηπτική και αντισπασμωδική δράση.

Η ρητίνη Αλάδανος ή Λάβδανο εξάγεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα με ένα μοναδικό τρόπο στο νησί της Κρήτης. Αυτό γίνεται κάθε καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν το φυτό εκκρίνει σαν δάκρυ τη ρητίνη, η οποία συλλέγεται με ειδικές δερμάτινες λωρίδες. Το λάβδανο είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως για τις συσφιγκτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες. Το άρωμά του είναι εξαιρετικά πλούσιο και δυνατό και το χρησιμοποιούμε επίσης για προστασία, δύναμη και πνευματική εξέλιξη.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή