Λουκούμι τριαντάφυλλο με αμύγδαλο σαπούνι Φύσις

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4317
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas (Syros)
Βάρος 100 gr
Σαπούνι λουκούμι τριαντάφυλλο με αμύγδαλο.

Το παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου “λουκούμι τριαντάφυλλο με αμύγδαλο ” σε συσκευασία 100γρ είναι ένα ξεχωριστό φυσικό προϊόν με μοναδικό άρωμα Σύρου. Η εταιρία ΦΥΣΙΣ με έδρα το αρχοντικό νησί των Κυκλάδων δημιούργησε με αγάπη και μεράκι ένα μοναδικό δώρο φιλοξενίας. Έχοντας ως μέτρο την καλλιτεχνική φύση του νησιού, το σαπούνι “λουκούμι τριαντάφυλλο”, προβάλει μέσω της πολυτελούς συσκευασίας του, έξι περίτεχνα διακοσμημένες και μοναδικά ζωγραφισμένες οροφογραφίες σπιτιών της ένδοξης εποχής (1852-1872), οι οποίες αποτελούν σημαντικό μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.

- Τμήμα οροφογραφίας 1852, Οικία Δ. Βαφειαδάκη, Νυν Γραφεία Ι. Μητροπόλεως Σύρου, Σύρος.
- Τμήμα οροφογραφίας Θεάτρου “Απόλλων”, 1864, Ερμούπολη, Σύρος.
- Τμήμα Οροφογραφίας 1870, Έπαυλη Βαφειαδάκη, Χρούσσα, Σύρος.
- Τμήμα οροφογραφίας 1871, Οικία Γ. Δ. Βελισσαρόπουλου, Νυν Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, Σύρος. (Προσοχή! Υπάρχουν δύο παραλλαγές )
- Τμήμα οροφογραφίας 1872, Οικία Δικηγόρου Καίσαρα Νυν Οικία Ρ. Κουϊμτζή -Νικολοπούλου . Ερμούπολη, Σύρος.

Βασικό χαρακτηριστικό του ιδιαίτερου αυτού προϊόντος είναι το πλούσιο άρωμα που προέρχεται από το παραδοσιακό λουκούμι τριαντάφυλλο, το οποίο σε συνδυασμό με τα κομματάκια αμυγδάλου που περιέχει, προσφέρει ένα απαλό πίλινγκ σε ολόκληρο το πρόσωπο και το σώμα. Κύριο συστατικό του είναι το ελαιόλαδο, οι θεραπευτικές ιδιότητες του οποίου είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η ενυδατική και θρεπτική του δράση.

Το παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου “λουκούμι τριαντάφυλλο με αμύγδαλο ” είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που καθαρίζει, περιποιείται και αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα. Είναι υψηλά υποαλλεργικό και αυτό το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα.

Αν θέλετε κάποιο εξώφυλλο συγκεκριμένα μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή