“Pretty Pink” Soap με ροζ άργιλο, γεράνι και πορτοκάλι 100gr by Soma

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4655
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Soma
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι της εταιρίας SOMA με ροζ άργιλο, γεράνι και πορτοκάλι είναι ένα ξεχωριστό προϊόν καθαριότητας και φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα, για ολόκληρη την οικογένεια.
Ο ροζ άργιλος, μείγμα της λευκής και της κόκκινης αργίλου, θεωρείται ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία, όπως πυρίτιο, σίδηρο και νάτριο, ο άργιλος συμβάλλει στην αποκατάσταση του φυσιολογικού pH του δέρματος, το οποίο έχει διαταραχθεί από εξωγενείς παράγοντες, καθώς και στην καθαριότητα, ενδυνάμωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Το αιθέριο έλαιο γερανιού με την ισχυρή στυπτική, αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή δράση, βοηθάει στην αντιμετώπιση πολλών δερματολογικών προβλημάτων, όπως ακμή, στίγματα, λιπαρότητα, πληγές, μελανιές, οιδήματα κ.α. Το πορτοκάλι, τέλος, πλούσια πηγή σε d-limonele, ουσία ισχυρά αντιοξειδωτική, βοηθά στην αναγέννηση και ανάπλαση των κυττάρων, χαρίζοντας στο δέρμα λάμψη, φρεσκάδα και ομορφιά. Το προϊόν είναι ιδανικό για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες.

Το φυσικό σαπούνι “PRETTY IN PINK” είναι φτιαγμένο με τη διαδικασία της ψυχρής μεθόδου σαπωνοποίησης, ώστε τα συστατικά να διατηρούν τις μοναδικές τους ιδιότητες και με απόλυτα αγνές πρώτες ύλες. Δεν περιέχει χημικά, τοξίνες, ή οποιεσδήποτε άλλες επιβαρυντικές ουσίες στη σύστασή του. Πωλείται σε υπέροχη συσκευασία των 100gr.

Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας, ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.

Δείτε επίσης

Jojoba και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Χαλάρωσης από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Γλυκόριζα και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Χίος Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα
€ 2,50   € 1,50
Επιστροφή στην κορυφή