"River of Euphrates" με κρίνο και βρώμη 100gr by Soma

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4657
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Soma
To χειροποίητο σαπούνι της εταιρίας SOMA με εκλεκτά έλαια, βρώμη και αιθέριο έλαιο κρίνου είναι ένα μοναδικό προϊόν καθαρισμού, ενυδάτωσης και ήπιας απολέπισης της επιδερμίδας, ιδανικό για το πρόσωπο και το σώμα.

Η βρώμη θεωρείται παραδοσιακό γιατρικό για την καταπολέμηση της ακμής, τον κνησμό και την ξηροδερμία. Έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς και ισχυρή αντιμικροβιακή δράση. Περιέχει βιταμίνη Ε, φαινόλες και άμυλα, στοιχεία που ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, διατηρώντας με απόλυτα φυσικό τρόπο την ισορροπία του ph του. Επιπλέον, οι σαπωνίνες της σύστασής της, ουσίες με έντονη καθαριστική δράση, απορροφούν όλες τις ακαθαρσίες και τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται στους πόρους, εξασφαλίζοντας ένα βαθύ καθαρισμό και μία ήπια απολέπιση της επιδερμίδας, απαλύνοντας με τον τρόπο αυτό την όψη και την υφή της.
Tο έλαιό του κρίνου χαρίζει ένα ζεστό και γλυκό άρωμα στο δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα σας σε βάθος. Διαθέτει, επίσης, σημαντικές αναπλαστικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην πρόληψη των ρυτίδων, αλλά και στην αποφυγή των κηλίδων και των λεκέδων του δέρματος.

Το σαπούνι"RIVER OF EUPHRATES" είναι ιδανικό για βαθύ καθαρισμό, θρέψη και ενυδάτωση και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, μα κυρίως για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τα σαπούνια SOMA παρασκευάζονται με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης, ώστε τα συστατικά να διατηρούν τις μοναδικές τους ιδιότητες και με απόλυτα αγνές πρώτες ύλες. Δεν περιέχει χημικά, τοξίνες, ή οποιεσδήποτε άλλες επιβαρυντικές ουσίες στη σύστασή του. Πωλείται σε υπέροχη συσκευασία των 100gr.

Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.

Δείτε επίσης

Aloe Vera και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Βανίλια και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Σαπούνι με Αλόη OlivAloe
€ 3,50
Σαπούνι Σοκολάτα Με Λούφα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή