'Elia' με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο by Soma

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4658
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι ελαιολάδου χωρίς άρωμα της εταιρίας SOMA είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαριότητας και ενυδάτωσης της επιδερμίδας, κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα, για ολόκληρη την οικογένεια.

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία συμβάλλουν στην καταπολέμηση της δράσης των ελεύθερων ριζών με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός, αλλά και σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, στοιχεία, τα οποία προστατεύουν την μεμβράνη των κυττάρων από την απώλεια του νερού μέσα από το κύτταρο, αποτρέποντας την είσοδο των τοξινών από την επιδερμίδα. Επιπλέον, αποτελεί σημαντική πηγή ιχνοστοιχείων, (κάλιο, νάτριο μαγνήσιο, σίδηρος), ουσίες απολύτως απαραίτητες για τη δομή νέων ιστών και τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες Α και Ε το καθιστούν ιδανικό για την αναζωογόνηση και ανανέωση του δέρματος, αλλά και για την ανάπλασή του στις περιπτώσεις που έχει υποστεί προβλήματα από εξωγενείς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Το σαπούνι “ELIA” είναι 100% υποαλλεργικό και αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, διατηρώντας το απαλό και βαθιά ενυδατωμένο.

Τα σαπούνια SOMA παρασκευάζονται με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης, ώστε τα συστατικά να διατηρούν τις μοναδικές τους ιδιότητες και με απόλυτα αγνές πρώτες ύλες. Δεν περιέχει χημικά, τοξίνες, ή οποιεσδήποτε άλλες επιβαρυντικές ουσίες στη σύστασή του. Πωλείται σε υπέροχη συσκευασία των 100gr.

Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.
Επιστροφή στην κορυφή