'Sherlock’s Violin' με μπεντονίτη και μέντα 100gr by Soma

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4659
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Soma
To χειροποίητο σαπούνι της εταιρίας SOMA με άργιλο Bentonite και αιθέριο έλαιο μέντας είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού, σύσφιξης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας, κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα, για ολόκληρη την οικογένεια.

Ο άργιλος Bentonite που προορίζεται για καλλυντική χρήση, προέρχεται από την επεξεργασία ηφαιστειακής στάχτης. Περιέχει παραπάνω από 70 ιχνοστοιχεία και η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα παγκοσμίως είναι οι Η.Π.Α. Η δράση του είναι ιδιαίτερα σημαντική. Χρησιμοποιείται κυρίως, για την απορρόφηση τοξινών και βαρέων μετάλλων από την επιδερμίδα, καθώς η επαφή του με το νερό προκαλεί τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού φορτίου, το οποίο "ελκύει και συγκρατεί" όλες τις ακαθαρσίες της επιδερμίδας, απορροφώντας τις σαν σφουγγάρι, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνεύσει. Το αιθέριο έλαιο μέντας έχει καθαριστικές και συσφικτικές ιδιότητες, ενώ επιπλέον, καταπολεμά αποτελεσματικά τα σπυράκια, απομακρύνει τη λιπαρότητα και χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη στο πρόσωπο.

Το σαπούνι “SHERLOCK’S VIOLIN” προσφέρει μια ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας, καθαριότητας και ανανέωσης στην επιδερμίδα σας και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα σαπούνια SOMA παρασκευάζονται με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης, ώστε τα συστατικά να διατηρούν τις μοναδικές τους ιδιότητες και με απόλυτα αγνές πρώτες ύλες. Δεν περιέχει χημικά, τοξίνες, ή οποιεσδήποτε άλλες επιβαρυντικές ουσίες στη σύστασή του. Πωλείται σε υπέροχη συσκευασία των 100gr.
Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.

Δείτε επίσης

Κανέλα Πορτοκάλι Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι με Ρόδο & Ζεόλιθο 120gr NGC by Elen
€ 4,90
Μαστίχα και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή