Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και βανίλια από Venus Secrets Organics 110gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4712
Είδος Σαπούνια
Βάρος 150 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006161
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και βανίλια της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού, τόνωσης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσής του φροντίζουν την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της λάμψη και νεανικότητα. Το γάλα γαϊδούρας αναπλάθει τους ιστούς, απαλύνει τις ρυτίδες και τα υπόλοιπα σημάδια γήρανσης και καθιστά το δέρμα υγιές και φωτεινό.

H βανίλια, πλούσια σε πολυφαινόλες, έχει αντιοξειδωτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, ενώ το ζεστό, εξωτικό άρωμά της χαλαρώνει και ηρεμεί τον οργανισμό, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την υπερένταση, το άγχος και τη νευρικότητα. Το υπέροχο αυτό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και βανίλια αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα απαλή, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που έχουν ευαισθησία στα χημικά συστατικά συμβατικών σαπουνιών ή άλλες αλλεργίες. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση για το πρόσωπο και το σώμα . Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για άτομα με ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών. Ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν ασυναγώνιστης ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Το γάλα γαϊδούρας:

Ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς, το γάλα γαϊδούρας χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο ως τροφή, φάρμακο και καλλυντικό εδώ και χιλιάδες χρόνια!
Το γάλα του θηλυκού όνου θεωρείται εφάμιλλο του μητρικού και διαθέτει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το αγελαδινό, όπως επίσης και βιταμίνες A, B1, B2, B6 και Ε. Επίσης, είναι πλούσια πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων, είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά και λιπαρά, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.

Στην κοσμετολογία, το γάλα γαϊδούρας είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση και αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η πλούσια σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια, ceramides και υδατάνθρακες σύνθεσή του, κτίζει ένα δυνατό ιστό, αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα, καθιστώντας το πιο λείο, σφιχτό και ελαστικό, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, νεανικότητα και υγιή εμφάνιση. Το γάλα γαϊδούρας θεωρείται επίσης, ιδανικό στη αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα, ψωρίαση, ακμή και ξηροδερμία.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Detox 110gr by Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι Κανέλα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή