Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας άοσμο από Venus Secrets Organics 110gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4714
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006215
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Βάρος 110 gr
Ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς, το γάλα γαϊδούρας χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο ως τροφή, φάρμακο και καλλυντικό εδώ και χιλιάδες χρόνια!
Το γάλα του θηλυκού όνου θεωρείται εφάμιλλο του μητρικού και διαθέτει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το αγελαδινό, όπως επίσης και βιταμίνες A, B1, B2, B6 και Ε. Επίσης, είναι πλούσια πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων, είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά και λιπαρά, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.

Στην κοσμετολογία, το γάλα γαϊδούρας είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση και αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η πλούσια σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια, ceramides και υδατάνθρακες σύνθεσή του, κτίζει ένα δυνατό ιστό, αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα, καθιστώντας το πιο λείο, σφιχτό και ελαστικό, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, νεανικότητα και υγιή εμφάνιση. Το γάλα γαϊδούρας θεωρείται επίσης, ιδανικό στη αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα, ψωρίαση, ακμή και ξηροδερμία.

Δείτε επίσης

Βανίλια και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Λεβάντα και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 100gr
€ 0,90
Πράσινο Τσάι Περγαμόντο Αρκαδική Γη
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή