Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και έλαιο αργκάν από Venus Secrets Organics 110gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5173
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006147
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Βάρος 110 gr
Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και αργανέλαιο της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για βαθιά καθαριότητα, εντατική θρέψη, ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας.

Αναγνωρισμένο για τις πολύτιμες αρετές του, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, το γάλα γαϊδούρας είναι ένα φυσικό συστατικό που προωθεί την αναζωογόνηση και αναγέννηση του δέρματος.
Το λάδι αργκάν, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, επιβραδύνει τη γήρανση της επιδερμίδας και δρα επανορθωτικά στον δερματικό ιστό απαλύνοντας μικροπληγές όπως αυτές της ακμής ή της ανεμοβλογιάς. Ο συνδυασμός του γάλακτος της γαϊδάρας και του αργανέλαιου ενισχύει την ισορροπία των φυσικών ελαίων στην επιδερμίδα σας, διατηρώντας το δέρμα υγιές, λαμπερό και νεανικό.

Το υπέροχο αυτό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και έλαιο αργκάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που έχουν ευαισθησία στα χημικά συστατικά συμβατικών σαπουνιών ή άλλες αλλεργίες. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση για το πρόσωπο και το σώμα . Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για άτομα με λιπαρή, ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών. Ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν ασυναγώνιστης ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Δείτε επίσης

Eros Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα
€ 2,50   € 1,50
Silk Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα
€ 2,50   € 1,50
Σαπούνι με Καφεϊνη 110gr Sapon
€ 6,80   € 6,12
Σαπούνι Άγριο Τριαντάφυλλο Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή