Σαπούνι με μαστίχα και φύλλα μαστίχας από Dakri 100gr

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5189
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Dakri
Barcode 5200135110093
Σαπούνι καθημερινής φροντίδας από την καλλυντική σειρά περιποίησης Dakri, με μαστίχα και φύλλα μαστίχας. Η φυσική του σύνθεση καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, αφήνοντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα.

Το Μαστιχέλαιο φροντίζει εντυπωσιακά το δέρμα. Επιστημονικές έρευνες καταδεικνύουν την ύπαρξη αξιόλογης αντιβακτηριακής αντιμικροβιακής και ενυδατικής δράσης του ελαίου. Τα καλλυντικά που είναι εμπλουτισμένα με μαστιχέλαιο προσφέρουν καθαρισμό και ενυδάτωση σε βάθος, καθώς και προστασία του δέρματος κατά της γήρανσης. Επιπλέον, έχουν ιδιαιτέρα θετική επίδραση στους τύπους επιδερμίδας με τάση για ακμή και μαύρα στίγματα, ενώ συμβάλλουν και στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών διαταραχών. Τα φύλλα μαστίχας είναι ιδανικά για βαθιά απολέπιση, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο άρωμα μετά από κάθε χρήση στην επιδερμίδα σας.

Χρησιμοποιείστε το φυσικό σαπούνι Dakri, με μαστίχα και φύλλα μαστίχας για το σώμα, τα χέρια και το πρόσωπο και φροντίστε την επιδερμίδα σας, χαρίζοντας της λάμψη και νεανικότητα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Συσκευασία: 100gr.
Παράγεται από 100% αγνά υλικά χωρίς την προσθήκη χρωστικών και άλλων χημικών πρόσθετων.

Η οικογενειακή επιχείρηση Kottatis Natural Mastic Products ιδρύθηκε το 2012 στο μεσαιωνικό οικισμό Πυργί, στο μεγαλύτερο Μαστιχοχώρι της Χίου, στην καρδιά της παραγωγής της μαστίχας!

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι φτιαγμένα από γνήσιο Μαστιχέλαιο Χίου και μαστίχα σε συνδυασμό με αγνές, φυτικές πρώτες ύλες και είναι απαλλαγμένα από χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή & συντηρητικά.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή