Σαπούνι Ενυδάτωσης από την Worksoap

€ 4,90 € 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5214
Είδος Σαπούνια
Βάρος 80 gr
Προέλευση Hellas (Crete)
Το σαπούνι ενυδάτωσης Worksoap με έλαια αβοκάντο, jojoba και καλέντουλα, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια, λεμονόχορτου, λεβάντας, ylang-ylang και έλαιο πατσουλί, θρέφει καθαρίζει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη, νεανικότητα και φωτεινότητα.

Το έλαιο αβοκάντο είναι ένα πλούσιο σε υφή λάδι, ιδανικό για την περιποίηση του ξηρού και ώριμου δέρματος. Συμβάλλει στην επούλωση των ουλών, στη συρρίκνωση των πόρων και στον περιορισμό του σχηματισμού κηλίδων στο δέρμα. Το έλαιο jojoba, λόγω της μεγάλης θεραπευτικής του δύναμης βοηθάει στην καταπολέμηση τυχόν δερματικών προβλημάτων, ενώ το έλαιο καλέντουλας, ένα ιδιαίτερα ήπιο λάδι, καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες. Τα αιθέρια έλαια του σαπουνιού τέλος, χαλαρώνουν, κατευνάζουν και τονώνουν την επιδερμίδα.

Το σαπούνι ενυδάτωσης Worksoap συνίσταται για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα. Επιδεικνύει εξαιρετική διεισδυτικότητα και είναι ιδανικό για την καταπολέμηση των ρυτίδων, λειτουργώντας παράλληλα ως φίλτρο για την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, το κιτρώδες άρωμα του θα τονώσει τη διάθεση σας και θα αναζωογονήσει.

Τα χειροποίητα σαπούνια Worksoap, παρασκευάζονται από 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη, βότανα, αιθέρια έλαια και επιλεγμένα φυτικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας. Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, αφριστικούς παράγοντες και χημικά πρόσθετα. Ωριμάζουν φυσικά, και οι αποχρώσεις τους οφείλονται σε φυτικούς παράγοντες. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, φτιαγμένα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι Space 115gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι Της Ελιάς Χειροποίητη Πλάκα
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή