Τριαντάφυλλο Σαπόύνι Ελαιολάδου από Rizes Crete

€ 0,70
€ 1,20



Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5967
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas (Crete)
Το Χειροποίητο σαπούνι με Ελαιόλαδο και Τριαντάφυλλο από την εταιρία Rizes Crete είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο θρέφει βαθιά, ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της ελαστικότητα, μεταξένια υφή, και ένα υπέροχο άρωμα από φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα! Ο βελούδινος αρωματικός αφρός του καθαρίζει, περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, διατηρώντας το φρέσκο ζωντανό και λαμπερό. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

Το αγνό, παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου αποτελεί μέρος της κληρονομιάς της πατρίδας μας, καθώς χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την προσωπική υγιεινή και φροντίδα των Ελλήνων. Το ελαιόλαδο, προϊόν με πλούσια ενυδατική και θρεπτική δράση για το δέρμα, διαθέτει φυσικά αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων.

Το έλαιο του τριαντάφυλλου είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και ένας φυσικός αναγεννητικός παράγοντας των κυττάρων του δέρματος. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη των συμπτωμάτων της γήρανσης, όπως ρυτίδες και απώλεια ενυδάτωσης, καθώς και για τη θεραπεία ουλών, ραγάδων και σπασιμάτων της επιδερμίδας.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. 100g.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Λεμόνι Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι με Λεμόνι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι με Πούδρα Αγριοκέρασου 100gr Sapon
€ 6,80   € 6,12
Επιστροφή στην κορυφή