Σαπούνι Της Ελιάς Χειροποίητη Πλάκα

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5971
Είδος Σαπούνια
Βάρος 130 gr
Προέλευση Hellas (Arcadia)
Χειροποίητη Πλάκα σαπούνι Της Ελιάς, φτιαγμένη από 94% παρθένο ελαιόλαδο, σόδα, αποσταγμένο νερό και εξαιρετικής ποιότητας καρυδέλαιο, σε συσκευασία του ενός τεμαχίου, τυλιγμένη σε ριζόχαρτο με ενημερωτικό φυλλάδιο σε Ελληνικά και Αγγλικά.

Το ελαιόλαδο είναι το μόνο φυτικό έλαιο στην φύση που περιέχει τα πιο υγιεινά λιπαρά και μάλιστα σε μεγάλη αναλογία. Έχει χρησιμοποιηθεί ως αντιμικροβιακό, αντιυπερτασικό, αγγειοδιασταλτικό, αντιρρευματικό, διουρητικό, αντιπυρετικό και υπογλυκαιμικό, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει αποτελεσματικά και στην βελτίωση πολλών δερματικών καταστάσεων, όπως η ξηροδερμία, η τριχόπτωση και οι αλλεργίες. Επιπλέον, ως συστατικό περιποίησης του δέρματος, βοηθά στην φυσική θρέψη και ενυδάτωση των ιστών.

Το σαπούνι "Της Ελιάς" είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις. Για το Πρόσωπο, το Σώμα, τα Χέρια, τα Μαλλιά, το Ξύρισμα, την Κατάκλιση. Δεν ξηραίνει το δέρμα. Δεν δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος. Προστατεύει από αλλεργίες, κνησμό, ξηροδερμία. Ο πλούσιο αφρός του και η φυσική γλυκερίνη του θα δημιουργήσουν ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα σας χαρίζοντάς του βελούδινη, απαλή υφή.
Κατάλληλο και για πλύσιμο στο χέρι. Χρησιμοποιείστε το με εμπιστοσύνη στα ρούχα σας. Ακόμη και με κρύο νερό θα καθαρίσει δύσκολους λεκέδες από αίμα ή φαγητό.

Σαπωνοποιείται με την ψυχρά μέθοδο που κρατά την φυσική γλυκερίνη του. Γωνιάζεται και σφραγίζεται στο χέρι. Ωριμάζει επί 8 εβδομάδες.
Είναι λευκό, άθικτο, χωρίς χρωστικές ουσίες, συνθετικά αρώματα ή συντηρητικά. Δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία, μόνο με τη φυσική του μυρωδιά.
100% Βιοδιασπόμενο..
Διαθέτει πιστοποίηση από το Γενικό Χημείο του Κράτους Συσκευασία 130-140γρ.

Το εργαστήρι Της Ελιάς είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία γεννήθηκε το 2008 στο Λεβίδι Αρκαδίας και δραστηριοποιείται με μεγάλη οικολογική ευαισθησία στην παραγωγή χειροποίητων προϊόντων καλλυντικής περιποίησης, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες.
Επιστροφή στην κορυφή