Σαπούνι με Καφεϊνη 110gr Sapon

€ 6,80 € 6,12


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7020
Είδος Σαπούνια
Βάρος 110 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180158
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι απολέπισης σώματος εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και καφεΐνη από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένα ξεχωριστό προιόν καθαριότητας και ήπιου peeling για το σώμα που θα τονώσει και θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της σύσφιξη, ελαστικότητα και μοναδική φρεσκάδα. Με πλούσιο άρωμα αμαρέττο.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα. Η αντιοξειδωτική του λειτουργία εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ οι ενυδατικές του επιδράσεις το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές, φυσικό ενυδατικό.

Η καφεΐνη με την σημαντική συμβολή της στη διέγερση του μεταβολισμού, στην αποτροπή της υπερβολικής συσσώρευσης λίπους στα κύτταρα, αλλά και στην αποδόμηση του λίπους αυτού, προάγει τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Κατά την συσκευασία 110gr.

Δείτε επίσης

Ελαιόλαδο Δαφνέλαιο Αρκαδική Γη
€ 5,90
Σαπούνι με μαστίχα από Dakri
€ 2,90
Πράσινο Τσάι Περγαμόντο Αρκαδική Γη
€ 5,90
Σαπούνι Σοκολάτα Φράουλα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή