Σαπούνι Space 115gr Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7027
Είδος Σαπούνια
Βάρος 115 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180127
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα, εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, ενεργό άνθρακα και ποικιλία πλούσιων φυτικών ελαίων όπως αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο και λάδι καρύδας από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένα εξαιρετικό προιόν, ιδανικό για τον βαθύ καθαρισμό και την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, το οποίο θα χαρίσει μοναδική λάμψη, φρεσκάδα και νεανικότητα στο δέρμα σας. Με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας, μάνγκο.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα. Η αντιοξειδωτική του λειτουργία εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ οι ενυδατικές του επιδράσεις το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές, φυσικό ενυδατικό. Το αμυγδαλέλαιο, ως άριστο φυσικό μαλακτικό, καταπραύνει και απαλύνει την επιδερμίδα, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας του pH, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει λάμψη, υγεία και νεανική όψη.

Το καστορέλαιο είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό, μαλακτικό και αντιγηραντικό λάδι, ενώ το έλαιο καρύδας έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την περιεκτικότητα του δέρματος σε λιπίδια και υγρασία, ενώ, λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει, προστατεύει αποτελεσματικά από τη γήρανση. Ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες από τους πόρους του δέρματος αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και απαλή.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Κατά την συσκευασία 115gr.

Δείτε επίσης

Aloe Vera Spa Soap
€ 3,90
Φυτικό σαπούνι με μέλι Σουλιώτης
€ 3,90
'Elia' με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο by Soma
€ 5,90
Σαπούνι Ελαιολάδου με Μέλι
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή