Γαρύφαλλο και Τζίντζερ

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1819
Είδος Σαπούνια
Προέλευση England
Βάρος 150 gr
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Τα αιθέρια έλαια Γαρυφαλλο και Τζιντζερ (Πιπερόριζα) είναι γνωστά για τις αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές τους ιδιότητες. Περιποιούνται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν μύκητες που ευθύνονται για την εμφάνιση στιγμάτων, σπυριών και εξανθημάτων.

Το αιθέριο έλαιο του Τζίντζερ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην ανακούφιση μυικών πόνων καθώς βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος. Για το λόγο αυτό άλλωστε, χρησιμοποιείται συχνά από επαγγελματίες μασέρ για την παρασκευή ελαίων φυσιοθεραπείας. Το αιθέριο έλαιο του Γαρύφαλλου έχει έντονα αντισηπτική δράση και χρησιμοποιείται σε πολλά σκευάσματα αντιμετώπισης σοβαρών δερματικών παθήσεων όπως είναι η ακμή.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή