Σαπούνι Λεβάντας

Τιμή e-shop:
€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1820
Είδος Σαπούνια
Προέλευση England
Βάρος 150 gr
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Το αιθέριο έλαιο Λεβαντας είναι γνωστο για την έντονα χαλαρωτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα που οφείλονται σε μολύνσεις, κοψίματα ή πληγές.

Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας, με το υπέροχο άρωμα του, ξεκουράζει σώμα και πνεύμα. Το σαπούνι Λεβαντας είναι ιδανικό για χρήση σε ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και ένταση. Τα δραστικά συστατικά της Λεβάντας περιποιούνται την επιδερμίδα και χαλαρώνουν το σώμα αντιμετωπίζοντας μυικούς πόνους που οφείλονται σε υπερένταση.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή