Σαπούνι Τεϊόδεντρου

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1821
Είδος Σαπούνια
Βάρος 150 gr
Προέλευση England
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Το αιθέριο έλαιο Τεϊόδεντρου είναι γνωστο για την έντονα αντισηπτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει σοβαρά δερματικά προβλήματα που οφείλονται σε μολύνσεις και μυκητιάσεις.

Το αιθέριο έλαιο του Τεϊόδεντρου έχει πολύ ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση και χρησιμοποιείται σε σοβαρές δερματικές παθήσεις όπως είναι η ακμή, η ψωρίαση και τα εκζέματα. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πάρα πολύ δημοφιλές και χρησιμοποιείται σε πολλά σκευάσματα περιποίησης της επιδερμίδας - αν και πολύ σπάνια θα το βρείτε να περιέχεται σε 100% καθαρή μορφή. Ειδικοί στη περιποίηση σώματος προτείνουν τη χρήση του σαπουνιού Τεϊόδεντρου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ως προληπτική αγωγή κατά των δερματικών διαταραχών. Η χρήση του μπορεί να σας απαλλάξει από ενοχλητικά σπυράκια και κοκκινίλες της επιδερμίδας.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή