Σαπούνι Χαμομηλιού

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1822
Είδος Σαπούνια
Προέλευση England
Βάρος 150 gr
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Το αιθέριο έλαιο Ρωμαϊκού Χαμομηλιού είναι γνωστο για την αντισηπτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα που οφείλονται σε μολύνσεις και ερεθισμούς.

Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ερεθισμούς του δέρματος που οφείλονται σε αλλεργίες. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα που ερεθίζεται εύκολα από την επαφή με ουσίες που περιέχονται στα καλλυντικά ή τα ρούχα και που παρουσιάζουν ευαισθησία στις εξωτερικές συνθήκες όπως λ.χ. την έκθεση στον ήλιο ή στο αλάτι της θάλασσας κτλ. Το Χαμομηλι έχει επίσης ηρεμιστική δράση (ανάλογη της Λεβάντας) και χαλαρώνει σώμα και νου.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.
Επιστροφή στην κορυφή