Σαπούνι Μέντας

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1824
Είδος Σαπούνια
Βάρος 150 gr
Προέλευση England
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Το αιθέριο έλαιο Μεντας είναι γνωστο για την φρεσκάδα του και για τη δραστική του επίδραση στην αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί το σώμα καταπολεμώντας την κόπωση και την αδυναμία.

Το αιθέριο έλαιο της Μέντας έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναζωογόνηση του οργανισμού που παρουσιάζει σημάδια υπερκόπωσης και ατονίας. Το σαπούνι μέντας είναι ιδανικό για περιόδους μεγάλης σωματικής ή συναισθηματικής κόπωσης οι οποίες συνοδεύονται από αδυναμία, συχνούς και έντονους πονοκεφάλους ή ημικρανίες και γενικότερη "πτώση" του οργανισμού. Η μέντα είναι δροσερή, αναζωογονητική και αποτελεσματική κατά του έντονου άγχους. Το σαπούνι Μέντας περιποιείται την επιδερμίδα καθώς περιέχει Menthol το οποίο χαρίζει λάμψη και καταπολεμά την λιπαρότητα.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή