Σαπούνι με Γεράνι

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1827
Είδος Σαπούνια
Προέλευση England
Βάρος 150 gr
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Το αιθέριο έλαιο Γερανιού είναι γνωστο για τη θεραπευτική επίδραση που έχει στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει σημάδια από ουλές και σπυριά.

Το αιθέριο έλαιο του Γερανιού βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος κάτω από το δέρμα ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην ομοιόμορφη διανομή της μελανίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνονται τα σημάδια και οι "λεκέδες" πάνω στην επιδερμίδα. Επίσης το σαπούνι με Γερανι βοηθάει στη σύσφιξη της επιδερμίδας καθώς το αιθέριο έλαιο προκαλεί συστολές στους μύες και τα κύταρα. Έχει υπέροχο άρωμα που αναζωογονεί και παρουσιάζει αντιβακτιριδιακές ιδιότητες.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Φυτικό σαπούνι με μέλι Σουλιώτης
€ 3,90
Πράσινο σαπούνι ελαιολάδου Oliva ΑΒΕΑ
€ 2,90
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 100gr
€ 0,90
Χαμομήλι Σαπούνι Ελαιολάδου από την Rizes Crete
€ 0,70 € 1,20 € 2,90
Επιστροφή στην κορυφή