Σαπούνι Εξωτικής Λουίζας

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1828
Είδος Σαπούνια
Προέλευση England
Βάρος 150 gr
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Το αιθέριο έλαιο Εξωτικής Λουίζας είναι γνωστο για τη δράση του στην εξισορρόπιση της λιπαρής επιδερμίδας. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τους μύκητες και τα βακτηρίδια.

Το αιθέριο έλαιο της Εξωτικής Λουίζας, αν και ήταν σπάνιο στο παρελθόν, έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας σε συνδυασμό με το πολύ ευχάριστο κιτρώδες του άρωμα, έχουν κάνει πλέον το May Chang ένα από τα πιο διαδεδομένα έλαια στα προϊόντα ατομικής περιποίησης. Έχει υπέροχο άρωμα που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα και είναι ιδανικό για εφήβους με πολύ λιπαρή επιδερμίδα.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Aloe Vera Σαπούνι Ελαιολάδου από την Rizes Crete
€ 0,70 € 1,20 € 2,90
Καρπούζι και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Κανέλα και Ζεόλιθος ΕΛΛΕΝ
€ 3,90
"River of Euphrates" με κρίνο και βρώμη by Soma
€ 5,90
Σαπούνι Ελαιολάδου με Μέλι
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή