Αφροδίτη με Μέντα, Ζεόλιθο, Ντομάτα 100gr NGC by Elen

€ 4,50   € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2821
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Barcode 5200124610023
Κατασκευαστής ΕΛΛΕΝ
Ο συνδυασμός Μέντας, Ζεόλιθου και Ντομάτας προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για το βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.

Το αιθέριο έλαιο Μέντας θεωρείται πως έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά σκευάσματα που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση της δερματικής "φαγούρας", των "τοπικών ερεθισμών" και μολύνσεων. Το αιθέριο έλαιο μέντας είναι "αναζωογονητικό", χαρίζει την αίσθηση της φρεσκάδας και της δροσιάς και βελτιώνει τη διάθεση.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Η ντομάτα θεωρείται πως εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας και πως καθαρίζει το σμήγμα. Περιέχει την αντιοξειδοτική ουσία lycopene η οποία προσδίδει στη ντομάτα αντιγηραντικές ιδιότητες και η οποία συμβάλει στην απαλλαγή από τις "κοκκινίλες" της επιδερμίδας.

Το χειροποίητο σαπούνι με Μέντα, Ζεόλιθο και Ντομάτα αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Ελαιολάδου με Μέλι
€ 2,90
Σαπούνι με μαστίχα και κανέλα από Dakri
€ 2,90
Σαπούνι Λεβάντα Laurus Nobilis
€ 4,50
Κανέλα και Ζεόλιθος NGC by Elen
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή