Καφές Ζεόλιθος Σοκολάτα ΕΛΛΕΝ

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2828
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Ο συνδυασμός Σοκολάτας, Ζεόλιθου και Καφέ προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη καθημερινή περιποίηση των σημείων του σώματος που εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Απολεπίζει, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά και τονώνει την επιδερμίδα.

Η σοκολάτα περιέχει μία μεγάλη ποικιλία από θρεπτικά συστατικά, από τα οποία ξεχωρίζουν τα φλαβονοϊδή και η καφεϊνη. Τα φλαβονοϊδή είναι αντιοξειδοτικές ουσίες που, σύμφωνα με μελέτες, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ως συνέπεια συμβάλουν στην αναχαίτιση της πρόωρης γήρανσης. Η καφεϊνη είναι γνωστό πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά και αποτελεί ένα από τα πλέον διαδεδομένα φυτικά προϊόντα "σύσφιξης" και τόνωσης της επιδερμίδας.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Ο Καφές ενισχύει ακόμη περισσότερο τη "δόση" της καφεϊνης στο σαπούνι. Μία έρευνα που έγινε το 2008 στο πανεπιστήμιο του São Paulo έδειξε πως η συστηματική χρήση καλλυντικών σκευασμάτων με καφεϊνη, μειώνει κατά 17,0% το μέγεθος των κυττάρων με κυτταρίτιδα.

Το χειροποίητο σαπούνι με Σοκολάτα, Ζεόλιθος και Καφέ αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή