Άνθη Έλαιο Λεβάντας Ζεόλιθος ΕΛΛΕΝ

€ 4,50   € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2829
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Ο συνδυασμός Ανθών, Αιθερίου Ελαίου Λεβάντας και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη περιποίηση και τον καθαρισμό όλων των τύπων επιδερμίδας. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.

Η Λεβάντα έχει αποδειχτεί πως διαθέτει αντιβακτηριακές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ταυτόχρονα μειώνει τα επίπεδα τοξινών στην επιδερμίδα και συμβάλει στο καθαρισμό των πόρων. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλη για τη διατήρηση της συνολικής υγείας της επιδερμίδας. Περιποιείται μικρο-αμυχές και κοψίματα, μειώνει τη πιθανότητα εμφάνισης σπυριών, καταπραΰνει εξάψεις και "κοκκινίλες" της επιδερμίδας και χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και σφρίγος.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Το χειροποίητο σαπούνι με Λεβάντα και Ζεόλιθο αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Άνθη και Έλαιο Χαμομηλιού ΕΛΛΕΝ
€ 4,50   € 3,90
Σαπούνι Χαμομήλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Αλόη Ζεόλιθος Βανίλια ΕΛΛΕΝ
€ 4,50   € 3,90
Φυσικό Σαπούνι Ελαιολάδου από την Rizes Crete
€ 0,70 € 1,20 € 2,90
Επιστροφή στην κορυφή