Λεμόνι Λουίζα Ζεόλιθος ΕΛΛΕΝ

€ 4,50   € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2830
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Ο συνδυασμός Λεμονιού, Ζεόλιθου και Λουίζας προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη μείωση της εμφάνισης των πανάδων και για τη περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Συμβάλει στον σωστό καθαρισμό των πόρων και κατα συνέπεια είναι κατάλληλο για τη λιπαρή επιδερμίδα η οποία συχνά υποφέρει από την υπερβολική έκκριση σμήγματος, την εμφάνιση σπυριών κ.ο.κ. Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και παρουσιάζει "λευκαντική" δράση. Για το λόγο αυτό θα το βρείτε σε προϊόντα αντιγήρανσης (σύσφιξης), καθώς και σε προϊόντα κατά των πανάδων και των στιγμάτων της επιδερμίδας.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Η Λουίζα θεωρείται τονωτικό της επιδερμίδας και για το λόγο αυτό θα το βρείτε ως συστατικό σε πολλά καλλυντικά αντιγήρανσης. Θεωρείται επίσης πως μειώνει τα συμπτώματα "κνησμού" που προκαλούνται από ερεθισμούς και "κοκκινίλες" της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως toner ανζωογόνησης.

Το χειροποίητο σαπούνι με Λεμόνι, Ζεόλιθο και Λουίζα αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

'Elia' με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο by Soma
€ 5,90
Βανίλια και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Πράσινο Σαπούνι Πούδρα 100γρ
€ 0,90
Επιστροφή στην κορυφή