Σαπούνι με Ρόδο & Ζεόλιθο 120gr NGC by Elen

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2852
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 120 gr
Ο συνδυασμός Ρόδου (αιθέριο έλαιο) και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη φροντίδα τόσο του σώματος όσο και του προσώπου. Ιδανικό για ώριμες και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τo αιθέριο έλαιο του Ρόδου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αφροδισιακό, χαλαρωτικό, αντιρυτιδικό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, αντικαταθλιπτικό, καταπραϋντικό και αντιφλογιστικό. Όλες αυτές οι ιδιότητες το έχουν καταστήσει ένα από τα πιο σπουδαία αιθέρια έλαια της σύγχρονης αρωματοθεραπείας - παρά την πολύ "τσουχτερή" τιμή του. Οι αντιγηραντικές του ιδιότητες του έχουν χαρίσει εξέχουσα θέση στη βιομηχανία των καλλυντικών, ενώ το υπέροχο άρωμα του και οι αφροδισιακές του ιδιότητες το έχουν κάνει βασικό συστατικό της αρωματοποιείας.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Το χειροποίητο σαπούνι με Ρόδο και Ζεόλιθο αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Φύκια Laurus Nobilis
€ 4,50
Κανέλα και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Σαπούνι Άργιλος & Μέλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Aloe Vera και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Ενυδάτωσης από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Επιστροφή στην κορυφή