Πράσινο Μήλο και Ζεόλιθος ΕΛΛΕΝ

€ 4,50   € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2854
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Ο συνδυασμός Πράσινου Μήλου (χυμός και άρωμα) και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη φροντίδα του σώματος. Ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Το άρωμα του πράσινου Μήλου αποπνέει φρεσκάδα και καθαριότητα, ενώ θεωρείται ιδανικό για την βελτίωση της διάθεσης και την ξεκούραση του σώματος. Η μυρωδιά του πράσινου μήλου θεωρείται ότι μειώνει τη ένταση και τη διάρκεια των πονοκεφάλων και της ημικρανίας. Το άρωμα του πράσινου μήλου φαίνεται πως μειώνει τις συσπάσεις των μυών, η οποία είναι η κύρια αιτία για τις ημικρανίες.

Ο χυμός του πράσινου μήλου είναι σχεδόν ανεπαίσθτος στο σαπούνι. Παρόλα αυτά, τα αντιοξειδωτικά συστατικά και οι φυτικές ίνες που περιέχονται σε αυτόν κρατούν το δέρμα ελαστικό και νεανικό. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του σε βιταμίνες, ο χυμός πράσινου μήλου συμβάλει στη διατήρηση της φρεσκάδας της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στη πρόληψη δερματοπαθειών που οφείλονται στην έλλειψη των απαραίτητων βιταμινών.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Το χειροποίητο σαπούνι με Πράσινο Μήλο και Ζεόλιθο αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Χαμομήλι by Μ΄Ελαία
€ 3,90
Πράσινο σαπούνι ελαιολάδου Oliva ΑΒΕΑ
€ 2,90
Aloe Vera Spa Soap
€ 3,90
Γιασεμί από την Olivellenic
€ 2,80
Επιστροφή στην κορυφή