Παπάγια και Ζεόλιθος ΕΛΛΕΝ

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2855
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Ο συνδυασμός Παπάγια (χυμός και άρωμα) και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι μία μοναδική αίσθηση τροπικής πολυτέλειας. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη φροντίδα του σώματος. Ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Το άρωμα της Παπάγια ξεχωρίζει για τις γλυκές και ζεστές εξωτικές νότες που παραπέμπουν στις τροπικές ζώνες της Αμερικάνικης Ηπείρου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Παπάγια καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στο Μεξικό. Ιδανικό άρωμα για χαλάρωση και κατάλληλο για ολόκληρη την οικογένεια.

Ο χυμός Παπάγια θεωρείται πως έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιακές και αναλγητικές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται ευρέως για τη παρασκευή προϊόντων που σκοπό έχουν την αντιμετώπιση των εκζεμάτων, της ψωρίασης, των δερματοπαθειών και των μυκητιάσεων. Οι ινδιάνοι της Λατινικής Αμερικής χρησιμοποιούσαν τους αλεσμένους σπόρους Παπάγιας για τη παρασκευή αλοιφών κατά των δερματοπαθειών.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Το χειροποίητο σαπούνι με Παπάγια και Ζεόλιθο αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με Γάλα Γαϊδούρας Elaia Spa Labs
€ 4,90
Χαμομήλι by Μ΄Ελαία
€ 3,90
Aloe Vera Spa Soap
€ 3,90
Chamomile & Soapwort by Naked King
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή