Δενδρολίβανο και Ζεόλιθος ΕΛΛΕΝ

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2856
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Ο συνδυασμός Δεντρολίβανου (αιθέριο έλαιο) και Ζεόλιθου προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη φροντίδα του σώματος (ιδιαίτερα κατάλληλο για την κυτταρίτιδα) αλλά και για την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Το αιθέριο έλαιο του Δεντρολίβανου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και για την ενδυνάμωση των μαλλιών. Είναι γνωστό πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά και πως, για το λόγο αυτό, έχει συσφικτικές ιδιότητες. Η ίδια ακριβώς δράση είναι εκείνη που ενεργοποιεί τις ρίζες της τρίχας, με αποτέλεσμα τα νέα μαλλιά να γίνονται πιο ελαστικά και γερά. Το αιθέριο έλαιο του δεντρολίβανου θεωρείται πως βελτιώνει τη διάθεση (ήπια αντικαταθληπτικό) και πως συμβάλει στην απαλλαγή από πονοκεφάλους και ημικρανίες.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

Το χειροποίητο σαπούνι με Δεντρολίβανο και Ζεόλιθο αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Βανίλια και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Ρόδο από την Olivellenic
€ 2,80
Σαπούνι Δεντρολίβανου
€ 3,90
Πράσινο σαπούνι ελαιολάδου Oliva ΑΒΕΑ
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή