Σαπούνι γλυκερίνης για ψωρίαση με πιπερόριζα και κουρκουμά Pharmatreat

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5453
Είδος Σαπούνια
Βάρος 80 gr
Προέλευση Hellas
Η ψωρίαση είναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματική πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Το φυσικό σαπούνι γλυκερίνης της Pharmatreat για ψωρίαση με πιπερόριζα και κουρκουμά είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για την περιποίηση του προσβεβλημένου δέρματος, καθώς συμβάλλει στην ελάττωση των συμπτωμάτων της ψωρίασης, όπως είναι ο κνησμός, η ερυθρότητα και η φλεγμονή, ενώ επιπλέον περιποιείται αποτελεσματικά τις ήδη υπάρχουσες ψωριασικές πλάκες επιβραδύνοντας παράλληλα την ταχύτητα ανάπτυξης νέων.
Η πιπερόριζα διαθέτει πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην πρόληψη των βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ συνάμα προστατεύουν αποτελεσματικά από τη γήρανση, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας. Επιπλέον, χάρη στην αντισηπτική της δράση, καταπραΰνει τις φλεγμονές στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μειώνει τις ουλές και τα σημάδια, όταν το χρώμα τους είναι λευκότερο από εκείνο της επιδερμίδας, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο, λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα.

Βότανο με ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ο κουρκουμάς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ερευνητών, καθώς έχει βρεθεί ότι ελέγχει τη φλεγμονή, την κυτταρική ανάπτυξη και την απόπτωση (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος), καθιστώντας τον χρήσιμο για την πρόληψη και τη θεραπεία πολλών ασθενειών, μεταξύ των οποίων και η ψωρίαση.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή