Σαπούνι Μέλι και Γάλα για ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση Laurus Nobilis 100gr

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6493
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5200117910093
Εταιρεία Laurus Nobilis
Φυσικό χειροποίητο σαπούνι με Μέλι και Γάλα για ενυδάτωση και ντεμακιγιάζ από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα εξαιρετικό προϊόν με ισχυρή ενυδατική, θρεπτική και αναπλαστική δράση. Ιδανικό για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών παθήσεων, αλλά και για το ντεμακιγιάζ. Κατάλληλο για όλα τα δέρματα. Με απαλό, ευχάριστο άρωμα, το οποίο θα σας χαλαρώσει και θα σας χαρίσει ένα αξεπέραστο αίσθημα ευεξίας και ζωντάνιας

Το βασικό «ταλέντο» της Φυτικής Γλυκερίνης είναι η ιδιότητά της να διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να παραμένει βαθιά ενυδατωμένη, χωρίς σημάδια ξηρότητας, κυρίως τον χειμώνα. Επιπλέον συμβάλλει στη δημιουργία ενός απαλού, νεανικού χωρίς ρυτίδες δέρματος.

Ο Ζεόλιθος ένας “φυσικός αποτοξινωτής” του οργανισμού, ο οποίος βοηθά στην εξισορρόπηση του pH και στη διατήρησή του σε "ιδανικά" επίπεδα, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει και στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης.

Το Γάλα αποτελεί φυσική πηγή ενυδάτωσης και θρέψης της επιδερμίδας. Η μοναδική του σύνθεση πλούσια σε βιταμίνες, λιπαρά οξέα και ιχνοστοιχεία, ενισχύει τη φυσική διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος, ενώ οι πλούσιες μαλακτικές του ιδιότητες απαλύνουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της λάμψη και υγεία.

Το Μέλι συστατικό με πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες, έχει την ικανότητα να ελκύει και να κρατά την υγρασία στην επιδερμίδα βοηθώντας τη να παραμένει ελαστική και λαμπερή, ενώ η αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή του δράση συμβάλλει στη αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως πληγές, καψίματα, κοψίματα κλπ. Παράλληλα θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της "γήρανσης" της επιδερμίδας.

Συστατικά: Βάση φυτικής γλυκερίνης, ζεόλιθος, γάλα, μέλι, αιθέριο έλαιο μελιού, άρωμα.
Τα σαπούνια Laurus Nobilis έχουν ως βάση τη φυτική γλυκερίνη και τον Ζεόλιθο, συστατικά ιδιαίτερα ευεργετικά για την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Για τον αρωματισμό τους χρησιμοποιούνται αυθεντικά αιθέρια έλαια, φυσικά αρωματικά φυτά, βότανα και χυμοί φρούτων, όλα εξαιρετικά ευωδιαστά και ευεργετικά για το δέρμα και ο χρωματισμός τους επιτυγχάνεται μόνο από φυσικές φυτικές χρωστικές ουσίες.

Διαθέτουν εξαιρετικές αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αλλά και απορρυπαντικές ιδιότητες, ενώ κατά τη χρήση τους αφήνουν στο σώμα έναν πλούσιο κρεμώδη αφρό, ο οποίος αφυπνίζει τις αισθήσεις. Είναι 100% οικολογικά και βιοδιασπώμενα, δεν αφήνουν απόβλητα και για την παρασκευή τους δεν έχουν γίνει ποτέ δοκιμές σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή