Σταγόνες OTORIG Ear Drops 10ml Erbagil

€ 15,90 € 9,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8091
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 10 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Erbagil
Barcode 8050538122158
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε τα θεραπευτικά προϊόντα της σειράς OTORIG, μία καινοτόμο φυσική προσέγγιση στη θεραπεία και πρόληψη των ωτορινολαρυγγικών παθήσεων χωρίς αντιβιοτικά και χωρίς κορτιζόνη, εμπλουτισμένα με την πατενταρισμένη ουσία Ozoile από την Ιταλική εταιρία ERBAGIL.

Το Ozoile είναι ένα δραστικό φυσικό συστατικό, αποτέλεσμα “πράσινης” τεχνολογίας (παράγωγα όζοντος, ελαιόλαδου και βιταμίνη Ε), το οποίο κατασκευάζεται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας Erbagil και είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Είναι μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μικροβιοκτόνος ουσία, η οποία δρα τοπικά σε ιούς, βακτήρια και μύκητες, δημιουργώντας δυσμενές περιβάλλον για τον παθογόνο μικροβιακό πολλαπλασιασμό, ενώ με τις σημαντικές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες βοηθά την αναγέννηση και ανάπλαση των ιστών. Παράλληλα ασκεί ισχυρή αντικνησμική και αντιφλεγμονώδη δράση, παρόμοια με αυτή της κορτιζόνης, χωρίς όμως τις αντενδείξεις και τις ανεπιθύμητες ενέργειες της, καταπολεμά την υποξία και συμβάλλει στην επαναεπιθηλιοποίηση των ιστών, αναζωογονώντας και ομαλοποιώντας το δέρμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία, ακόμη και σε βρέφη, σε κάθε περιστατικό με ή χωρίς συνοδές παθήσεις, χωρίς χρονικό περιορισμό ή φόβο μικροβιακής αντίστασης, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
OTORIG Drops για παθήσεις των ώτων
OTORIG Oral Spray για παθήσεις του βλεννογόνου του φάρυγγα & του στόματος
OTORIG Nasal Spray για παθήσεις του βλεννογόνου της μύτης

Οι σταγόνες OTORIG Drops (για παθήσεις των ώτων), χάρη στη φυσική σύσταση και την ισχυρή δράση της ουσίας Ozoile, δρουν ως φυσικό αντιβιοτικό χωρίς τα συνήθη προβλήματα των αντιβιοτικών, δημιουργώντας ένα δυσμενές περιβάλλον στην ανάπτυξη παθογόνων, ενώ με την ισχυρή αντιμικροβιακή, μυκητοκτόνο και αντιική τους δράση μειώνουν τη φλεγμονή και συμβάλλουν στην αναγέννηση του δέρματος και του βλεννογόνου. Αναζωογονούν και απελευθερώνουν τον εξωτερικό ακουστικό πόρο από την περίσσεια του βύσματος (κερί) διευκολύνοντας την αφαίρεσή του, προστατεύουν το αυτί από δυσμενείς παράγοντες (σκόνη, ρύπους, υγρασία) και εξαλείφουν πόνο, κνησμό, οίδημα, ερυθρότητα και αφυδάτωση.

Το προϊόν ενδείκνυται για:
- Ωτίτιδες εξωτερικού πόρου διαφόρων αιτιολογιών (χρόνιες, φλεγμονώδεις, βακτηριακές, μυκητιασικές, ή από βοήθημα ακοής).
- Δερματίτιδα, έκζεμα, κεράτωση του ωτός.
- Ωταλγία, ωτόρροια, ωτομυκητίαση.
- Θεραπεία και υγιεινή του ερεθισμένου εξωτερικού ακουστικού πόρου.
- Ανακούφιση από τον κνησμό.
- Ως προληπτική αγωγή.

Χρήση: Ενήλικες: 3-4 σταγόνες 2 φορές ημερησίως. Παιδιά: 1-2 σταγόνες 2 φορές ημερησίως.
Εφαρμογή ακόμη και σε βρέφη 3 μηνών και μεγαλύτερα.
Περιέχει μενθόλη (με δροσιστική δράση) και αλατούχο διάλυμα (0,9%).
Άμεση ανακούφιση και θεραπεία χωρίς αντιβίωση.
Επιστροφή στην κορυφή