Κανέλα Πορτοκάλι Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1830
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Κανελας, Πορτοκαλιού και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με ρινίσματα κανέλας τα οποία χρησιμεύουν για την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας. Απομακρύνουν τα νεκρά κύταρα από το δέρμα και τονώνουν τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος. Το σαπούνι περιέχει ακόμη Πορτοκάλι το οποίο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C. Ο συνδυασμός Κανέλας, Πορτοκαλιού και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική. Το σαπούνι Κανέλας, Πορτοκαλιού και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με Ίνες Μεταξιού 100gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Καρπούζι και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Ελαιόλαδο Δαφνέλαιο Αρκαδική Γη
€ 5,90
Σαπούνι Λεβάντα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή