Aloe Vera Spa Soap

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1987
Είδος Σαπούνια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 80 gr
Τα Spa Soap που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. Καθένα διαθέτει ένα χαρακτηριστικό συστατικό που «κληρονομεί» τις ιδιότητες του στο σαπούνι. Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα φρεσκάδας και καθαριότητας ενός Spa στο σπίτι σας.

Το σαπούνι Aloe Vera Soothing Spa είναι εμπλουτισμένο με Αλόη (Aloe Vera), η οποία είναι γνωστή για την έντονη ενυδατική και θεραπευτική της δράση. Η Αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων είναι 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και την αναπλάθει σε περιπτώσεις που εντοπίζονται σε αυτήν εκζέματα, κοψίματα και πληγές ή αιματώματα. Η Αλόη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε σοβαρές δερματικές παθήσεις όπως είναι ψωρίαση ή ακμή. Το σαπούνι Aloe Vera Spa είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα Spa Soap είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Πορτοκάλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Καρύδα και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Παπαρουνόσπορου 110gr Sapon
€ 6,80   € 6,12
Σαπούνι με Aloe & Μανταρίνι 115gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι Σοκολάτα Φράουλα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή