Ελευθερόκοκκος Βάμμα (Siberian Ginseng) 50ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2033
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Ονομασία Eleutherococcus Senticosus
Εταιρεία Nature & Body
Τα βαμματα βοτανων προέρχονται από την εμβάπτιση ενός βοτάνου σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (συνήθως καθαρό οινόπνευμα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά του βοτάνου διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βαμμα. Τα βαμματα είναι πολύ πιο δραστικά από τα εκχύματα και τα αφεψήματα.

Το βαμμα Ελευθερόκκοκου (Eleutherococcus Senticosus) περιέχει τα ίδια ενεργά συστατικά με το αποξηραμένο βοτανο Ελευθερόκοκκος. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία ο Ελευθερόκοκκος χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό του οργανισμού. Το ενεργό συστατικό eleutherosdies είναι εκείνο που ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού και τη βελτίωση της πνευματικής λειτουργίας και διαύγειας. Ο Ελευθερόκοκκος έχει αποδειχθεί πως μειώνει την αρνητική επίδραση του stress στον οργανισμό (ρίχνει τα επίπεδα της κορτιζόλης), αυξάνει τη σωματική αντοχή (αντιμετωπίζει τα συμπτώματα εξάντλησης), αυξάνει την άμυνα του οργανισμού έναντι λοιμώξεων και βελτιώνει τη μνήμη.

Τα βαμματα διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά του βοτάνου, είναι ιδιαίτερα απλά στη λήψη τους και απόλυτα φυσικά. Υπερτερούν αναμφισβήτητα έναντι των συμπληρωμάτων διατροφής σε μορφή χαπιού, καθώς δεν περιέχουν χημικές ουσίες και συντηρητικά και απορροφώνται πολύ πιο αποτελεσματικά από τον οργανισμό.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Δεν πρέπει να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice ).

Δείτε επίσης

Σαπωνάρια-Σαπουνοχορτο Βάμμα (Soapwort) 50ml Nature & Body saponaria officinalis
€ 8,90   € 6,90
Σκροφουλάρια Βάμμα (Figwort) 50ml Nature & Body scrophularia nodosa
€ 8,90
Αλθαία Βάμμα (Marshmallow) 50ml Nature & Body Althaea officinalis
€ 8,90
Φραγκάρια Βάμμα (Strawberry) 50ml Nature & Body Fragaria vesca
€ 8,90
Βερμπένα -Σταυροβότανο Βάμμα (Vervain) 50ml Nature & Body Verbena Officinalis
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή