Λευκός Άργιλος 100gr Nature & Body

€ 3,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2239
Είδος Άργιλοι
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903917
Προέλευση Netherlands
Η χρήση του άργιλου για θεραπευτικούς σκοπούς, χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Γνωρίζουμε πως οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι Αβορίγινες της Αυστραλίας, οι Ινδιάνοι της Αμερικής, οι Ινδοί, οι Κινέζοι, ακόμα και οι Αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν τον πηλό για θεραπευτικούς λόγους.

Ανάλογα με τη προέλευση και τη σύνθεση του, ο άργιλος παρουσιάζεται με διαφορετικές αποχρώσεις. Ο Λευκός Πηλός (White Argiletz Clay) είναι πολύ πλούσιος σε οξείδιο του πυριτίου (Silica / περίπου 46%).

Ο Λευκός Αργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την αποτελεσματική απολέπιση της επιδερμίδας. Η χρήση του συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυτάρων από το δέρμα και του σμίγματος από τους πόρους. Βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και μέσω της αντιβακτηριακής του δράσης ενισχύει τη δυνατότητα του οργανισμού στην αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών. Σε αντίθεση με άλλους πηλούς δεν αφαιρεί υγρασία από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να θεωρείται ο ιδανικός άργιλος για άτομα με ξηρή επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα "απαλός" στη δράση του και για το λόγο αυτό ταιριάζει και στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

O Λευκός Πηλός χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή της "μάσκας ομορφιάς" (μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια). Αν παρασκευάζετε σαπούνια, ο Λευκός Πηλος θα προσδώσει μοναδικές ιδιότητες στα "δημιουργήματα" σας και θα χαρίσει ένα λευκό χρώμα στα σαπούνια σας.

Δείτε επίσης

Μπεντονίτης Άργιλος 100gr
€ 3,00
Rhassoul Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 4,90
Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 100gr Nature & Body
€ 4,90   € 3,90
Πράσινος Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 3,00
Κόκκινος Άργιλος 100gr Nature & Body
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή