Βούτυρο Σκόνη 100gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2250
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα "γαλακτοκομικά προϊόντα" αποτελούν πολύτιμο συστατικό των σύγχρονων φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών. Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Το Βούτυρο Σκόνη που προσφέρεται από τα Sensities ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα του (spray dried for freshness) και είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεϊνες (10%) και λιπαρά (73%).

Αν παρασκευάζετε σαπούνια, το Βούτυρο σε Σκονη θα χαρίσει έναν ιδιαίτερα κρεμώδη αφρό στα δημιουργήματα σας. Το Βούτυρο Σκονη που σας προσφέρουμε στα Sensities είναι 100% αγνό (από ανάλατο, λιωμένο βούτυρο) και πολύ υψηλής ποιότητας.

'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από τα Sensities είναι 100% φυσικά και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Κελπ (Premium Kelp Powder) 100gr Health Trade
€ 5,90
Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή