Φουντουκέλαιο (Hazelnut) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2316
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία corylus avellana
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901883
Προέλευση United Kingdom
Το Φουντουκέλαιο προέρχεται από το φουντούκι (Corylus Avellana) μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του. Έχει σημαντική περιεκτικότητα σε βιταμίνες A,Β,D, Ε, ιχνοστοιχεία, πρωτείνες και ελαικά οξέα. Είναι ένα ιδιαίτερα στυπτικό λάδι τονωτικό του κυκλοφορικού με ευεργετικές ιδιότητες για τη φροντίδα του μικτού ή λιπαρού δέρματος και την αντιμετώπιση της ακμής. Είναι το τέλειο λάδι βάσης για να προσθέσετε αιθέρια έλαια αφού αναδεικνύει πλήρως τις ιδιότητες τους χωρίς να εμποδίζει την δράση τους. Σε προϊόντα περιποίησης προσώπου βοηθά αμέσως τη σύσφιξη και απαλότητα της επιδερμίδας.

Το Φουντουκέλαιο χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε, είναι πραγματικά ιδανικό για χρήση σε ενυδατικές κρέμες προσώπου και Serums. Είναι πραγματικά "τέλειο" για χρήση σε σάπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το Φουντουκέλαιο Ethereal Nature που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει επεξεργαστεί με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold pressed and refined).

Δείτε επίσης

Παραφινέλαιο (Liquid Paraffin )1Lt Nature & Body paraffinum liquidum
€ 7,90
Καρύδα (Coconut) Λάδι 100ml Nature & Body cocos nucifera
€ 5,90
Αργκάν (Argan) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body argania spinosa
€ 8,90   € 6,90
Καρύδα Λάδι 1Lt Nature & Body cocos nucifera
€ 29,90
Αραχιδέλαιο - Φυστικέλαιο (Peanut) Λάδι 100ml Nature & Body arachis hypogaea
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή