Μιγμα Βαμματων Τζίνσενγκ, Φασκόμηλο και Γεντιανή (Energy Boost) 50ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2084
Είδος Βάμματα Βοτάνων
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, η έλλειψη άσκησης και η μη ισορροπημένη διατροφή, ενδέχεται να οδηγήσουν σε μία γενικότερη "πτώση" του οργανισμού. Η αίσθηση διαρκούς "κόπωσης", η συχνή καταπόνηση από κρυολογήματα και ιώσεις, το "πιάσιμο" του σώματος (μέση, πλάτη, αυχένας κτλ.), αποτελούν ενδείξεις της γενικότερης έλλειψης ευεξίας.

Το Energy Boost βοηθάει τον οργανισμό να ανακτήσει δυνάμεις με απόλυτα φυσικό τρόπο. Περιέχει Τζίνσενγκ, Φασκόμηλο και Γεντιανή.

Το Τζίνσενγκ θεωρείται σήμερα "ο βασιλιάς των τονωτικών" του φυτικού βασιλείου. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία το Ginseng χρησιμοποιείται κατά της σωματικής και ψυχολογικής κόπωσης. Έτσι, θεωρείται κατάλληλο τόσο για την αντιμετώπιση της φυσικής αδυναμίας και εξάντλησης, όσο και σε περιπτώσεις έντονου άγχους και κατάθλιψης ή σε περιπτώσεις ιδιαίτερα έντονου συναισθηματικού στρες, διανοητικού στρες και νευρικής υπερκόπωσης. Το Ginseng αποτελεί, σύμφωνα με τους βοτανοθεραπευτές, ισχυρό διεγερτικό του οργανισμού καθώς χρησιμοποιείται ακόμη και από αθλητές για τη βελτίωση της απόδοσης τους. Θεωρείται πως βελτιώνει αισθητά τη "ζωντάνια", καθώς ενισχύει ολόκληρο τον οργανισμό - είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιπτώσεις ανάρρωσης ασθενών καθώς και σε περιπτώσεις ηλικιωμένων ατόμων που αισθάνονται πτώση της ζωτικότητας τους.

Το Φασκόμηλο χρησιμοποιείται ως γενικότερο τονωτικό του οργανισμού. Σύμφωνα με τους βοτανοθεραπευτές, το φασκομηλο μπορεί να λειτουργήσει ως "δυναμωτικό", λόγω κυρίως του αιθέριου ελαίου που περιέχει, αλλά και ως "τονωτικό", λόγω κυρίως των τανίνων που περιέχει. Θεωρείται πως βοηθάει σε περιπτώσεις ατονίας του στομάχου και των εντέρων (διεγείρει τη πέψη). Ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για τη τόνωση του νευρικού συστήματος και θεωρείται πως μπορεί να έχει θετική επίδραση σε περιπτώσεις νευρικών διαταραχών καθώς και στην μελαγχολία ή την κατάθλιψη.

Η Γεντιανή θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα βοτανα για την ενίσχυση ασθενών που βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης και ως τονωτικό του γαστρεντερικού συστήματος. Η Γεντιανή λόγω κυρίως των πικρών ουσιών που περιέχει, θεωρείται πως "ενεργοποιεί" το πεπτικό σύστημα, διεγείρει την όρεξη και αυξάνει την ικανότητα του στομάχου να απορροφά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται πως διευκολύνει τον ανθρώπινο οργανισμό να απορροφήσει το σίδηρο και τη Βιταμίνη Β12 και για αυτό ενδέχεται να διαβάσετε για τη Γεντιανή σε άρθρα που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της αναιμίας. Γενικά η Γεντιανή θεωρείται πως τονώνει ολόκληρο το γαστρεντερικό σύστημα και κατά επέκταση αποτελεί και ένα θαυμάσιο τονωτικό για ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα). Το Energy Boost προτείνεται να καταναλώνεται καθημερινά, μετά από το πρωινό. Δεν πρέπει να καταναλώνεται - όπως όλα τα βάμματα - κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Όλα τα βαμματα βοτανων που προσφέρονται από τα Sensities παρασκευάζονται στην Ολλανδία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με βάση τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practice).

Δείτε επίσης

Σαπωνάρια-Σαπουνοχορτο Βάμμα (Soapwort) 50ml Nature & Body saponaria officinalis
€ 8,90   € 6,90
Μελιλωτός Βάμμα (Melilot) 50ml Nature & Body Melilotus Officinalis
€ 8,90
Γλήχωμα Βάμμα (Ground Ivy) 50ml Nature & Body glechoma hederacea
€ 11,90
Αρπαγόφυτο Βάμμα (Devil's Claw) 50ml Nature & Body Harpagophytum Procumbens
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή