Γκίνγκο (Gingo) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2442
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Ονομασία ginkgo biloba
Εταιρεία Nature & Body
Τα εκχυλίσματα βοτάνων αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Το εκχύλισμα Γκινγκο (Ginkgo Biloba) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του ομώνυμου φυτού - ένα δέντρο το οποίο μπορεί να φτάσει σε ηλικία μέχρι και τα 2.500 χρόνια. Το Ginkgo είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές ιδιότητες του. Τα φλαβονοειδή (flavonoids) που περιέχει, παρουσιάζουν ισχυρή αντιοξειδοτική δράση και "αδρανοποιούν" τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες ευθύνονται για τη γήρανση της επιδερμίδας. Τα τερπενοειδή (terpenoids) που περιέχει, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και συνδράμουν στην αναγέννηση των κυτάρων της επιδερμίδας.

To εκχύλισμα Γκίνγκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενυδατικές κρέμες, κρέμες ματιών, λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν την αναδόμηση της επιδερμίδας και για καλλυντικά με ισχυρά αντιγηραντική δράση.

Όλα τα καλλυντικά εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και παρασκευάζονται με τη χρήση οργανικής φυτικής γλυκερίνης. Βελτιώνουν την ενυδατική "δύναμη" των homemade καλλυντικών σας και τα "ενισχύουν" με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή τους στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Τα εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλυντική χρήση (εξωτερική εφαρμογή). Για εσωτερική κατανάλωση (κατάποση), σας προτείνουμε να δείτε τα βάμματα βοτανων.

Δείτε επίσης

Μουριά (Mulberry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Morus Alba
€ 4,90
Αγγούρι (Cucumber) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body cucumis sativus
€ 4,90
Σαμπούκος (Elder European) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body sambucus ni gra
€ 4,90
Κόλα Νατ (Kola Nut) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body cola nitida
€ 4,90
Σύμφυτο (Comfrey) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body symphytum officinale
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή