Ακμή και Σπυράκια Μάσκα 40ml Nature & Body

€ 6,90 € 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2657
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση EU
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903955
Η ανθρώπινη επιδερμίδα έχει ανάγκη να αποβάλει τα νέκρα κύτταρα, τις τοξίνες και άλλες βλαβερές ουσίες που επικάθονται καθημερινά σε αυτή. Η διατροφή, η επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και η χρήση καλλυντικών με χημικά συστατικά επιβαρύνουν την επιδερμίδα, η οποία συχνά εμφανίζεται άτονη, κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε μια νέα σειρά από φυσικές μάσκες, που περιέχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά για το καθαρισμό, την ενίσχυση της ελαστικότητας και λάμψης της επιδερμίδας.

Η Acne & Pimples Skin Mask είναι κατάλληλη για άτομα τα οποία πάσχουν από ακμή και σπυράκια. Η μοναδική αυτή μάσκα περιέχει Fuller's Earth έναν πολύτιμο φυσικό άργιλο ο οποίος έχει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες, βοηθά στην απομάκρυνση του σμήγματος, των τοξινών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά. Επίσης περιέχει Πράσινο Άργιλο ο οποίος είναι πλούσιος σε μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, χαλκό, δολομίτη, φώσφορο κοβάλτιο και πολλά ακόμη μεταλλικά στοιχεία τα οποία θρέφουν την επιδερμίδα και βοηθούν στον καθαρισμό των πόρων. Η Acne & Pimples Skin Mask περιέχει ακόμη Μέλι το οποίο έχει ισχυρές αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, χάρη στην ενυδάτωση που παρέχει σε αυτό. Τέλος περιέχει Ενεργό Άνθρακα ο οποίος απομακρύνει όλες τις ανεπιθύμητες χημικές ενώσεις που υπάρχουν στην επιδερμίδα.

Η Acne & Pimples Skin Mask προσφέρει έναν πολύ βαθύ καθαρισμό των πόρων της επιδερμίδας. Απομακρύνει το σμήγμα, απολυμαίνει την επιδερμίδα και την θρέφει με πολύτιμα φυσικά συστατικά. Είναι ιδανική για την επιδερμίδα που υποφέρει από ακμή ή σπυράκια και η οποία χρειάζεται συχνή "αποτοξίνωση" προκειμένου να ανακτήσει τη λάμψη της.

Η Acne & Pimples Skin Mask προσφέρεται σε μορφή σκόνης προκειμένου να αποφευχθεί πλήρως η χρήση συντηρητικών. Ο τρόπος παρασκευής της μάσκας είναι απλός. Αναμίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού από την μάσκα με νερό, γάλα, χυμό αλόης ή με κάποιο ανθόνερο μέχρι να γίνει λάσπη και στη συνέχεια απλώστε τη στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Στεγνώστε καλά το πρόσωπο σας και χρησιμοποιήστε αμέσως μία κρέμα ενυδάτωσης.

Η χρήση της μάσκας ενδέχεται να προκαλέσει προσωρινά το κοκκίνισμα της επιδερμίδας. Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό και οφείλεται στην μεγάλη ισχύ που έχουν οι άργιλοι. Κάθε κόκκος άργιλου δεσμεύει πολλές φορές το βάρος του σε υγρασία, σμήγμα κ.ο.κ. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα κάποια ημέρα που δεν έχετε προγραμματίσει «βραδινή έξοδο».
Επιστροφή στην κορυφή