Διαλύτης αρωμάτων και βάση αρωματικών χώρου CM3000 1Lt Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5369
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 1 lt
Προέλευση Italy
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431904051
Διαλύτες ονομάζονται οι επιφανειακοενεργές ουσίες που έχουν την ικανότητα να αυξάνουν τη διαλυτότητα μίας μη διαλυτής ουσίας σε κάποιο διαλυτικό μέσο. Για να παρασκευάσουμε οποιοδήποτε άρωμα, χρειαζόμαστε απαραιτήτως ένα τέτοιο “μέσο” προκειμένου να διαλύσουμε το μείγμα μας. Η μέγιστη ποσότητα διαλυμένης ουσίας που μπορεί να διαλυθεί σε συγκεκριμένο όγκο του διαλύτη ποικίλει.
Η συνήθης δοσολογία είναι 2 ¨προς 10 (Άρωμα : Διαλύτης )

Ένας από τους πλέον διαδεδομένους φορείς διάλυσης είναι η χημική ουσία (R)-(−)-2,2-Dimethyl-1,3-dioxolane-4-ylmethanol, γνωστή και ως διαλύτης CM3000, συστατικό αναγκαίο για την δημιουργία αρωμάτων και απολύτως απαραίτητο ως βάση αρωματικών χώρου. Ο διαλύτης CM3000 της εταιρίας Wax είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με αργό ρυθμό εξάτμισης. Είναι πλήρως βιοαποικοδομήσιμος, μη εύφλεκτος, δεν επιβαρύνει το θαλάσσιο περιβάλλον και δεν είναι τοξικός για τον άνθρωπο και τα ζώα. Δεν περιέχει αλκοόλ. Εξατμίζεται τελείως και δεν αφήνει δυσάρεστη μεταλλική οσμή.

Προσοχή! Μπορεί να προκαλέσει σοβαρό οφθαλμολογικό ερεθισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν φοράτε φακούς επαφής αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εφικτό και συνεχίστε.
Αν ο ερεθισμός επιμένει απευθυνθείτε σε οφθαλμίατρο.
Πλένετε το δέρμα σχολαστικά μετά το χειρισμό.

Να φοράτε πάντα προστατευτικά γάντια/ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια και το πρόσωπο.

Δείτε επίσης

Θαλάσσιο Κολλαγόνο 30ml
€ 5,90
Σόδα Πλυντηρίου 1Kg
€ 5,00
Emulgade F 100gr
€ 3,90
Cyclomethicone 100ml
€ 4,90
Σόδα Πλυντηρίου 500gr
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή