Λυκίσκος (Wonderlight) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6386
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Το Wonderlight είναι ένα λευκαντικό φυτικής προέλευσης, κύριο συστατικό του οποίου είναι το εκχύλισμα λυκίσκου, ένα φυσικό “αντίδοτο” ενάντια στους δερματικούς λεκέδες και τις πανάδες.

Σύμφωνα με πλείστες μελέτες, το εν λόγω προϊόν αλληλεπιδρώντας στα κερατινοκύτταρα και μελανοκύτταρα, αναστέλλει την δράση της τυροσινάσης, του ενζύμου που εμπλέκεται στην παραγωγή μελανίνης και εμποδίζει την πλεονάζουσα σύνθεση της. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει σημαντικά στην προστασία της επιδερμίδας από την υπερβολική συσσώρευση της μελανίνης, εξισορροπώντας την χρωστική του δέρματος και αναστέλλοντας τη δημιουργία κηλίδων και πανάδων.

Το Wonderlight επιδεικνύει ισχυρότερη επίδραση στις περιοχές με υπερχρωματισμένες επιφάνειες και βοηθά ώστε αυτές να είναι λιγότερο ορατές. Επιπλέον, έχει την ικανότητα να αναπληρώνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος παρέχοντας φυσική λάμψη στην επιδερμίδα, αλλά και να αποτρέπει την πρόωρη γήρανση.

Προϊόν Ελαιοδιαλυτό
Ποσοστό Χρήσης: 3% στην τελική φάση.
Δεν περιέχει συντηρητικά.
NCI: Caprylic and Humulus Lupulus (Hops) Strobile

Για να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το wonderlight για να παρασκευάσετε μια αντιγηραντική κρέμα νυκτός κατά των πανάδων πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Γαλακτικό Οξύ 88% 50ml
€ 2,90
Guar Gum 100gr
€ 5,90
BTMS 100gr
€ 7,90
Γκρέϊπφρουτ Εκχύλισμα 10ml
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή