Χαβιάρι Amino Glycogen 10ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6393
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Το Caviar Amino Glycogen είναι ένα φυσικό, θαλάσσιο, ενεργό συστατικό, η σύνθεση του οποίου βασίζεται σε αυγά οξυτεργών, θειική χοντριτίνη, υαλουρονικό οξύ και γλυκογόνο θαλάσσιας προέλευσης. “Αναπτύχθηκε” για να συμβάλλει στην βελτίωση των 4 βασικών “πυλώνων” στον τομέα της καλλυντικής περιποίησης της επιδερμίδας, δηλαδή, στην θρέψη, την ενυδάτωση, την αναδόμηση και την αναγέννησή της.

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες, ιδιαίτερα σε βιταμίνη Α (ρετινόλη),
συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση του δέρματος, μειώνοντας τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, καθώς και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Οι πρωτεΐνες της σύνθεσής του προάγουν τη θρέψη, ενώ τα αμινοξέα ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, καθιστώντας τη πιο νεανική και ελαστική.

Προϊόν ιδανικό για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα, για δέρματα που δεν μπορούν να συγκρατήσουν την υγρασία, καθώς και για τα ώριμα αλλά και τα πρόωρα γερασμένα δέρματα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπείες στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, για θρεπτικές και αναγεννητικές κρέμες νυκτός, καθώς και για καλλυντικά σκευάσματα για την περιποίηση της ώριμης επιδερμίδας.

Προϊόν Υδατοδιαλυτό.
Ποσοστό χρήσης: 1 – 2%

INCI name: Water, Glycerin, Hydrolyzed Roe, Glycosaminoglycans, Glycogen

Δείτε επίσης

Cetearyl Alcohol 100gr
€ 3,00
Polysorbate 20 (Tween) 100ml
€ 3,90
Πράσινο Σαπούνι Πούδρα 500gr
€ 3,90
Βιταμίνη B3 (Nicotinamide / Niacinamide) 100gr
€ 4,90
Δεντρολίβανο (Rosemary) Εκχύλισμα 50ml Nature & Body rosemarinus officinalis
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή